verzending binnen NL
gratis verzending vanaf €49,-

Winkelmandje

Our Story

Hoi! Wat leuk dat je benieuwd bent naar het verhaal van Moonbabies! Ik vertel het je graag:

 

Het begon allemaal toen ik op zoek ging naar een origineel kraamcadeau voor mijn zusje en mijn beste vriendin. Het lukte me niet om te vinden wat ik in gedachten had, en besloot zelf iets te maken. 

Ik schilderde een leeuwtje en een regenboog (de eerste versie van Lorijn de Leeuw) en plaatste een foto van mijn schilderijtjes in mijn Instagram Stories. 

De volgende ochtend werd ik wakker met een ontplofte inbox vol enthousiaste reacties en mensen die zich afvroegen of ze ook een schilderijtje konden kopen.

Met liefde getekend, iedere Moon Baby met een eigen naam en persoonlijkheid

Tegelijkertijd begon er in datzelfde jaar een pandemie, en had ik als zangeres en actrice van de ene op de andere dag geen werk meer. Ik moest gaan zoeken naar ander werk, een nieuwe manier om geld te verdienen.

Naast mijn tijdelijke baantjes ben ik elk vrij moment gaan tekenen en schilderen. En zo werden de eerste Moon Babies geboren. Met liefde getekend, ieder met een eigen naam en persoonlijkheid. Maantje de Maan was als eerste af. Als mama van alle dieren houdt zij aan de hemel de wacht.

Toen de eerste ontwerpen af waren, ben ik op zoek gegaan naar een drukker. Omdat ik duurzaamheid erg belangrijk vind, heb ik verschillende opties afgewogen en heb ik uiteindelijk een plaatselijke drukker gevonden die met plantaardige, biologisch afbreekbare inkt werkt, en diverse certificaten bezit op gebied van Co2 uitstoot en eerlijke handel. 100% een match dus!

In elke stap van het proces probeer ik duurzaamheid mee te nemen: Ook het verpakkingsmateriaal bestaat gedeeltelijk uit gerecycled karton en is na gebruik wederom te recyclen. Ten slotte vind ik het belangrijk om terug te geven wat ik neem: 100%  klimaatneutraal is namelijk niet mogelijk, welke producten je ook verkoopt. Daarom plant ik voor elke verkochte poster een boom via One Tree Planted.

In elke stap van het proces probeer ik
duurzaamheid mee te nemen

Mijn lief Wouter (die eigenlijk muzikant en eventmanager is) leerde tijdens deze pandemie hoe hij websites moest maken, en zo is het verhaaltje rond.

Samen zijn wij aan dit avontuur begonnen en runnen we de shop. Ik de creatieve en hij de zakelijke en digitale kant. Een dream team.

Ik kan niet wachten om jullie de komende jaren te laten zien wat er allemaal nog in mijn hoofd zit en nog meer te groeien in dit nieuwe avontuur!

Liefs,
    Hiske