Verzending binnen NL / BE

Gratis verzending vanaf €45,-

Hiske Bongaarts, eigenaar Moon Babies

Er was eens...

... een meisje dat droomde. Droomde over zeemeerminnen, kastelen en pratende walvissen. In haar droomwereld leefde iedereen lang en gelukkig. Spoiler alert: dat meisje ben ik.

Hiske Bongaarts, eigenaar Moon Babies

Er was echter één klein probleem: ik was bang in het donker. Elke nacht sliep ik tussen papa en mama in, knus en veilig in het grote bed.

Op een dag had mijn moeder een idee: ze haakte een prachtig wandkleed waarop alle diertjes uit mijn fantasiewereld tot leven kwamen. Mijn vader schreef daar een liedje bij en samen zongen we dit elke avond, vlak voor het slapen gaan.

Weet je wat er gebeurde? Ik was niet meer bang. De diertjes op mijn wandkleed waren altijd dichtbij en waakten over me als ik sliep. Ze waren mijn beste vriendjes.

Later als ik groter ben

Waarom ik je dit allemaal vertel? Ik werd tante van de twee liefste mannetjes van de wereld. 'Later als ik groter ben' was eindelijk aangebroken en ik wist direct wat ik hen wilde geven: het cadeau dat mijn ouders mij gaven.

Liefde en geborgenheid binnen mijn eigen wereld van fantasie, dát wilde ik doorgeven. Niet alleen aan hen, maar aan alle kindjes. Zodat ze met een gerust hart kunnen slapen, wetende dat er een vriendje bij hen is die over hen waakt.

Ik schilderde een leeuwtje (de eerste versie van Lorijn de Leeuw) en plaatste een foto in mijn Instagram Stories. Wauw! De volgende ochtend werd ik wakker met een ontplofte inbox vol enthousiaste reacties van mensen die zich afvroegen of ze ook een schilderijtje konden kopen.

We do not inherit the earth from our ancestors We borrow it from our children.

Moon Babies

Moon Babies

Moon Babies

Moon Babies

13

13 A

14

14 A

Van de ene op de andere dag werkeloos...

Tegelijkertijd begon er een pandemie en had ik als zangeres en actrice van de ene op de andere dag geen werk meer. Naast mijn tijdelijke baantjes ben ik elk vrij moment gaan tekenen en schilderen, zo werden de eerste Moon Babies geboren. Maantje de Maan als eerste; als mama van alle dieren houdt zij aan de hemel de wacht.

Ons eigen sprookje

Mijn lief Wouter, (die eigenlijk muzikant en eventmanager was) leerde het afgelopen jaar websites maken, en zo is het verhaal rond. Samen zijn wij dit avontuur ingesprongen en hebben wij met Moon Babies een nieuw hoofdstuk in ons eigen sprookje geschreven.

We believe in...

Giving Back

Daarom planten wij per verkochte poster een boom in een herbebossingsgebied via One Tree Planted.

Met liefde gemaakt

Elke Moon Baby is met liefde gecreëerd en houdt trouw de wacht als jouw kleintje in dromenland is.

Eerlijk en duurzaam

Onze posters worden eerlijk en lokaal geproduceerd met biologisch afbreekbare, plantaardige inkt op duurzaam papier.

Moon Babies About Us

Giving back

Meer teruggeven dan wat we nemen. Dat is een van onze belangrijkste kernwaarden. Daarom worden de posters eerlijk en lokaal geproduceerd met biologisch afbreekbare, plantaardige inkt op duurzaam papier, en verzonden in een verpakking van 70% gerecyled karton.

Maar alleen duurzaam produceren is niet genoeg: Daarom plant ik voor elke verkochte poster een boom via One Tree Planted.

Dankjewel dat jij deel uitmaakt van dit avontuur, waarin ik de wereld liefdevoller en mooier probeer te maken, one poster/Moon Baby at a time.

Dit verhaal is namelijk nog lang niet afgelopen: It has only just begun!

liefs,

Hiske