Verzending binnen NL / BE

Gratis verzending vanaf €45,-

Veelgestelde Vragen

Je kunt alle Moon Babies kinderkamer posters bestellen in de maten:
  • 30 x 40 cm
  • 50 x 70 cm
We zijn altijd bezig met nieuwe Moon Babies en nieuwe posters, dus hou de shop in de gaten!

Alle Moon Babies kinderkamer posters worden geprint bij een plaatselijke drukker met een gecertificeerd duurzaamheidsbeleid. Zij hanteren een Alcohol-gereduceerd drukproces, gebruiken drukinkt op vegetale basis en hanteren verbruiksmiddelen met een zo laag mogelijke milieu-belasting. Dit bewijzen zij door middel van verschillende certificaten voor o.a. Duurzaam inkopen, eerlijke handel en Co2 uitstoot.

Onze kinderkamer posters worden geprint op 100% natuurlijk, off white 250 grams papier met FSC keurmerk. Het papier heeft een lichte structuur waardoor het zacht en luxe aanvoelt.

Wij hebben gekozen voor een samenwerking met een plaatselijke dukkerij waar de kinderkamer posters worden geprint met vegetale inkt: Biologisch afbreekbare inkt op plantaardige basis.

Natuurlijk! We zijn altijd op zoek naar leuke partners om onze Moon Babies aan nog meer mensen te kunnen voorstellen. Stuur een mailtje naar hello@moonbabies.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

We doen ons best om jouw Moon Babies bestelling binnen 2-3 werkdagen af te leveren. Bij het afrekenen zie je een indicatie van de verwachtte bezorgdag van PostNL. Zodra Post NL jouw pakket scant, wordt ook een track & trace mailtje verstuurd: hiermee kun je de voortgang van jouw bestelling bijhouden.

Binnen Nederland en Belgie rekenen wij een verzendbijdrage van €3,50. Vanaf €45,- zijn de verzendkosten gratis.

De prints worden in de lengte opgerold in vloeipapier en verzonden in vierkante verzendkokers van 12 cm doorsnee, die gedeeltelijk zijn gemaakt van gerecycled materiaal, gedeeltelijk uit FSC gecertificeerd bos.

We hebben bewust niet gekozen voor ronde verzendkokers, omdat deze plastic bevatten en gemaakt zijn van “nieuw” karton. Daarnaast moeten we in deze kokers de posters te strak oprollen, dit gaat ten koste van de kwaliteit van het papier.

De overige verpakkingsmaterialen (zoals vloeipapier en stickers) zijn allemaal voorzien van het FSC Keurmerk en ook de lijm op de stickers is biologisch afbreekbaar.

Ja, dat kan! Onze posters worden met zorg verpakt en kunnen daarom direct doorgestuurd worden als cadeau. Je kunt tijdens je bestelling het verzendadres van de ontvanger invullen bij het verzendadres, en jouw eigen adres bij het factuuradres.

In het opmerkingen veld kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze wordt op een speciale Moon Babies wenskaart geschreven.

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Dan kun je jouw items natuurlijk gewoon terug sturen. Laat je het ons even weten van te voren? Stuur een e-mail naar hello@moonbabies.nl en laat ons weten wat je bestelnummer is, dan weten wij dat hij onderweg is. Lees voor het terug sturen voor de zekerheid ons retourbeleid, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling naar verwachting en op tijd af te leveren. Mocht jouw bestelling echter bij ontvangst niet voldoen aan jouw en onze kwaliteitseisen (bijvoorbeeld als gevolg van beschadiging onderweg), neem dan binnen een 14 dagen contact met ons op.

Stuur een e-mail naar hello@moonbabies.nl, onder vermelding van jouw naam en bestelnummer, zodat wij weten om welke bestelling het gaat. Beschrijf duidelijk waar de verpakking/producten beschadigd zijn, en stuur een aantal foto's mee waar de beschadiging goed op te zien is. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug, en sturen indien aan de voorwaarden is voldaan, kosteloos vervangende producten naar je op.

Mocht je niet tevreden zijn met je product, kun je deze natuurlijk altijd retourneren. Je krijgt van ons dan het geld terug zo snel mogelijk terug gestort, zodat je een nieuw product kunt uitzoeken. Als je ons een mailtje stuurt op hello@moonbabies.nl krijg je meestal dezelfde dag nog reactie en zorgen we dat jouw geld zo snel mogelijk wordt terug gestort. Lees ook ons retourbeleid, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Je kunt bij Moon Babies betalen met IDEAL, creditcard, PayPal en Klarna. Klanten uit België kunnen gebruik maken van BanContact. Zit jouw favoriete betaalmethode er niet tussen? Neem dan contact met ons op en laat het ons weten.

Stuur een e-mail naar hello@moonbabies.nl en we proberen je zo snel mogelijk verder te helpen.