Verzending binnen NL / BE

Gratis verzending vanaf €45,-

Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Dan kun je jouw items natuurlijk retourneren.

Stuur een e-mail naar hello@moonbabies.nl, onder vermelding van jouw naam en factuurnummer. zodat wij weten om welke bestelling het gaat. Vermeld ook a.u.b. de reden van retour zodat wij jou in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Na ontvangst van je retourzending wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terug gestort op je rekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening/worden (helaas) niet vergoed.

Meer informatie over onze retourneren kun je lezen in onze algemene voorwaarden. In het kort komt het hier op neer:

  • Aanmelden voor retourneren kan binnen 14 dagen na de datum van ontvangst.
  • Vervolgens heb jij na de retourmelding nog 14 dagen om jouw producten terug te sturen.
  • De items dienen ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat te zijn en voorzien van eventuele originele labels en etiketten.
  • Op maat gemaakte/gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Bestellingen die niet aan deze voorwaarden voldoen nemen wij niet retour.

Wil je een artikel ruilen? Dan krijg je van ons eerst je geld terug gestort.

Garantie

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling naar verwachting en op tijd af te leveren. Mocht jouw bestelling echter bij ontvangst niet voldoen aan jouw en onze kwaliteitseisen (bijvoorbeeld als gevolg van beschadiging onderweg), neem dan binnen 14 dagen contact met ons op.

Stuur een e-mail naar hello@moonbabies.nl, onder vermelding van jouw naam en factuurnummer, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.

Beschrijf duidelijk waar de verpakking/producten beschadigd zijn en stuur een aantal foto's mee waar de beschadiging duidelijk op te zien is.

Wij komen zo snel mogelijk bij je terug en sturen - indien aan de voorwaarden is voldaan - kosteloos een vervangend product naar je op.